Back to All Events

Ampeeriklubi II

  • Sähkömusiikin laboratorio Hämeenpuisto 28 D, 5. krs Tampere (map)

Plonk! feat. Janne Tuomi uudella sähkömusiikkiin keskittyvällä Ampeeriklubilla.

Seuraava Ampeeriklubi la 28.10. klo 15:00. Silloin konsertoi Eva Alkulan ja Juha Sipilän etnofuturistinen Plonk! perkussionisti Janne Tuomen kanssa. Tässä konsertissa soitinvalikoimasta löytyy ainakin modulaarinen syntetisaattori, kantele, tonkori, looppereita, ja erilaisia lyömäsoittimia. Klubi on pieni ja intiimi, ja paikkoja on hyvin rajoitetusti.

Klubille ei ole pääsymaksua, mutta voit varmistaa paikkasi ennakkovaraamalla sen Eventbrite-järjestelmän kautta. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella ennen tapahtuman alkua ovelta. Klubilla ei ole kahvila- eikä muita ravintolapalveluita.

Plonk!_valokuva_ville_hautakangas.jpg
Earlier Event: September 24
FAUNIEN ILTAPÄIVÄ