Back to All Events

HILJAISUUDEN RIKKOMINEN

  • Paavolan tammi Lohjansaarentie Lohja, 08800 Finland (map)

PAAVOLAN TAMMI, LOHJANSAARI klo14 JA SEURANTALO klo 15

Voiko hiljaisuuden rikkoa hiljaisuudella? John Cagen moderni klassikko 4′33″ luo aina uusia näkökulmia esittävään säveltaiteeseen, tällä kertaa varmasti ensimmäistä kertaa maailmassa kanteleella, Paavolan tammen alla Lohjansaaressa! Kokonaisuus täydentyy MAISEMA -konsertilla klo 15 Lohjansaaren Seurantalolla. Ohjelmassa Aki Yli-Salomäen, Adina Dumitrescun, Matthew Whittallin ja John Cagen teoksia.

 

HILJAISUUDEN RIKKOMINEN

Meidän Festivaali toteuttaa syksyllä 2017 Hiljaisuuden rikkominen -kiertuehankkeen, jonka tavoitteena on tunnistaa Suomen taidetarjonnan hiljaisuuden maantiede, tehdä se näkyväksi ja tarjota eri alueiden ihmisille mahdollisuus korkeatasoisiin taide-elämyksiin. Meidän Festivaali järjestää syksyllä 2017 yhteensä kolme kiertuetta, joilla jokaisella on oma taiteellinen suunnittelijansa. Ensimmäinen, Kamus-kvartetin suunnittelema, kiertuekokonaisuus toteutuu 11.-17.9.2017 Uudellamaalla.

Later Event: September 24
FAUNIEN ILTAPÄIVÄ