Back to All Events

Tampering Festival 2019

  • Tyllin sali Pyynikin kirkkopuisto ( Hallituskatu Tampere, 33200 Finland (map)

PÄÄTÖSKONSERTTI: HIMOKKAAT SONETIT, Tyllin sali 24.8. klo 19:00
Knaappila / Lehtonen / Hammo / Nyman
Johanna Isokoski, sopraano
Sanna Iljin, sopraano
Piia Rytkönen, sopraano
Saija Siuko, mezzosopraano
Eva Alkula, kantele
Tuomas Turriago, kapellimestari
Tampering Ensemble
Päätöskonsertissa kuullaan festivaalin suurimuotoisimmat teokset. Luvassa on ison ensemblen teoksia tamperelaissäveltäjiltä sekä englantilaisen Michael Nymanin uniikki seksintäyteinen laulusarja I sonetti lussuriosi, jonka tekstit ovat todellista K18-materiaalia tunnetun italialaisen kohurunoilijan Pietro Aretinon (1492-1556) kynästä. Lavalle nousee solisteiksi maamme eturivin nuoria laulajia: Johanna Isokoski, Piia Rytkönen, Sanna Iljin ja Saija Siuko.
Liput 10/5 euroa